Och där blev det städat!

Träningsdag och städdag. På samma gång. Bara att sätta i gång.
Plockar undan tvätt, sätter på tvättmaskinen, städar i badrummet, sjunger Bang a boomerang falskt och rensar avloppet. Fram med dammsugaren, springer upp för trappan och hämtar mer tvätt. Börjar dammsuga, varför är det äggskal i vardagsrumsmattan? Springer upp för trappan med några böcker, ner igen. Tappar glas i golvet, det går inte sönder, tack för det. Fortsätter dammsuga och torkar av Moraklockan. Dammsuger sofforna, hittar fler äggskal. Slänger in tvätt i maskinen och in med ett rent lass i torktumlaren. Läser Platsbanken, börjar torka golv. Duschar yuccapalmerna, bäddar och torkar lite fler golv. Sjunger Honky tonk women falskt och torkar ut i fönstren. Ställer in Kalle Ankas jul på rätt plats i bokyllan. Springer upp för trappan, oklart varför, ner igen. Läser ett trevligt mejl, dricker vatten, springer upp för trappan och städar badrummet på ovanvåningen. Det var ju därför jag skulle upp förut. Dammsuger trappan och ovanvåningen. Springer ner och plockar fram karré ur frysen, torkar lite fler golv, plockar undan och skakar mattor. Klart!
Visst ja, ska ju lägga ut mattorna på golven också. Så. Klart.

5 reaktion på “Och där blev det städat!

  1. Du är för härlig. Och vilken fart du håller. Känner igen det där med att rusa in i ett rum för att plötsligt stå där utan en aaaaning om vad man skulle dit för, och inte kommer man på det förrän man gått ut därifrån heller. Konstigt.

    Trevlig hemsida du har gjort! Ska blir roligt att följa din väg mot milen, för den är jag övertygad om att du klarar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *