Ny apparat ska göra susen

Att inte kunna springa blev ett rejält bakslag. Men jag utgår ifrån att allt ska fixa sig. Om jag inte kan springa så får väl milen fixa sig på något annat sätt. Cykla, gå, simma, whatever. Tålamod… Jösses vad jag har tjurat denna höst. Strålande väder, alla färger och… alla mina planer gick åt skogen.

Nu har jag bestämt att det får vara slut på svackan och dags att ta hand om sig. Visserligen är en skadad menisk inget att leka med, men man behöver ju inte sitta stilla för det. Så jag kör motionscykel, helt utan belastning. Inte så kul kanske, men det funkar.

wcs_product_cutout_01

                                                  Foto: TVINS

Dessutom har jag skaffat mig en träningsapparat. Kul liten grej.
Den heter Wonder Core Smart och jag har sett reklamen snurra förbi på tv:n hur många gånger som helst. Aldrig handlat från Tvins förut, men någon gång ska ju vara den första. Hittills verkar den hålla vad den lovar och jag kan träna en hel del utan att knät surnar till på mig.  Lätt att plocka fram när jag ska se något på tv och himla skönt att inte behöva sitta still. För första gången på länge har jag träningsvärk. Dessutom kräver den här lilla apparaten ingen montering med ofullständiga och krångliga manualer, skruvar, svordomar och gud vet allt.
Det lilla som skulle skruvas fixade maken, så jag slapp undan där också.
Tumme upp alltså!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *