Så hamnade jag i Karlskrona

Inte lätt att ha koll på springandet när man jobbar och far runt hela tiden.
Ärligt. Jag har inte haft tid. Nu har jag i alla fall hamnat i Karlskrona, det är sommar och det är en himla fin stad. I går traskade jag ut till Dragsö, där finns de där röda stugorna som man hittar på bordstabletter och vykort. Sinnebilden av Sverige sägs det. Kanske det. Vackert är det  i alla fall.

20150610_190446

Dessutom var jag ju tvungen att ta det obligatoriska kortet på livboj. Man måste få ha sina fixa idéer, eller hur?

20150611_123010

Så promenader, det blir det. Måste ju se mig omkring. Tur för mig att jag inte satt upp några mål för när jag ska lyckas med den där milen. Bara att jag ska. En sak i taget, känner att jag behöver liter lugn och ro och promenader här i Karlskrona. Jag vill gå när jag ska upptäcka saker här.

20150611_123355

Just det, passerade Jarramas i förmiddags. Om du undrar över henne så finns det att läsa här:  http://sv.wikipedia.org/wiki/HMS_Jarramas_%281900%29
Tjusig är hon i alla fall.
Och nu ska jag iväg och jobba.

 

3 reaktion på “Så hamnade jag i Karlskrona

  1. Men det går att klara milen på så många sätt! Jag tänker att den största bragden är det som händer inför och efter för det gäller ju att hålla i det man uppnår! Ska strax ut men lite orolig för spökande benhinnor….

  2. Visst är Karlskrona en fin stad. Vi gjorde en mctur för ett antal år sen och hamnade då i Karlskrona, många fina hus och vyer ..vi bodde i ett f d torpedhus och hade några riktigt mysiga dagar. Har glömt bort att kolla på din blogg ett tag, för mycket nu som det heter…du tar verkligen harmoniska och sköna bilder…bryr mig inte om du springer nu det hinner du med senare, viktigaste är nog att ta det i små etapper och få in nya rutiner. Skulle oå vilja springa men dystonin hindrar tyvärr, blir alltför vingligt och ansträngande för huvudet….men en vacker dag så kanske de uppfunnit bättre mediciner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *