Tightsen är inte tajta

Nej, det ska inte handla om blommande körsbärsträd. Jag lägger in bilden bara för att det är så vackert. Och nu blommar det, fantastiskt att bara gå runt och titta på härligheten. Och det har jag gjort. Kan inte få nog.

601003_4194010308062_1053768024_n
Över till annat. Jag kom ut i skogen i dag. Gået och springet höll på i 3,3 kilometer. Ska verkligen inte skryta med någon superkondis, för det har jag inte. Dessutom är det ju de där kilona…. Jobbar på det.
Hann inte många meter förrän jag upptäckte att mina gamla tights minsann inte är så tajta längre.
De kasar. Springer några steg. Stannar, dra upp tightsen. Så höll det på ett tag.
Till sist drog jag upp dem rejält och vek ner linnet innanför.
Möter en äldre dam i supersnygga träningskläder, till och med hennes pannband matchar. Och fort går hon!
Fortsätter min runda och muttrar lite över kasande tights och söndertvättad tröja. Sicken outfit…
Men än sen. Huvudsaken är väl att jag springer, att fåglarna kvittrar och marken är full av vitsippor och en och annan maskros. Man kan inte bli annat än på gott humör av sånt!
Sista biten går det riktigt bra, till och med så bra att tightsen slutar kasa.
Det sista jag gör är att lyfta stock i utegymmet vid parkeringen. Träna armar skadar ju inte. En kråka kraxar så högt så jag håller på att tappa stocken i ren förskräckelse. Det har sina sidor att träna i naturen.
Någon bild från rundan med de kasande tightsen blir det inte. Nån måtta får det allt vara. Körsbärsträd är betydligt vackrare, om man säger så.
Och jag är väldigt nöjd med dagen.

3 reaktion på “Tightsen är inte tajta

  1. Roligt att läsa och ska bli roligt att följa din kamp mot tiden och överflödiga kilon, har såna oå men orkar inte springa tyvärr så får hitta en annan form av motion. Trädet var vackert, visst är det avkopplande att se mot trätopparna och himlen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *